Geruchten
30 april 2014 - Ron Smeets

HTC werkt ook aan een 'Prime' versie van de One (M8)?

Sinds de presentatie van de Galaxy S5 wordt al gespeculeerd over de komst van een zogenaamde 'Prime' versie van dat toestel. Mogelijk met een hogere schermresiolutie en nog wat opgepompte specs. Welnu, de beruchte @evleaks heeft op Twitter nu geroepen dat HTC ook aan een 'Prime' versie van de One (M8) werkt. Zonder verder iets ervij te vermelden.

Kortom, er kan weer volop gespeculeerd worden. Is de M8 Pime ook een 2K (2560 x 1440 pixel, QHD) versie van de huidige One (M8)? Is het de phablet versie (zoals de One Max)? Of gewoon een loos gerucht? Wie het weet mag het zeggen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.