Geruchten
27 oktober 2009 - Ron Smeets

HTC werkt ook aan Android 2.0 toestellen

Ik kan niet zeggen dat dit 'gerucht' mij echt verbaast. HTC is namelijk al vanaf dag 1 betrokken bij de ontwikkelingen rondom Android en de fabrikant heeft inmiddels een vijftal Android toestellen uitgebracht.

Nu heeft HTC tegenover Gearlog ook bevestigd dat de men momenteel werkt aan de ontwikkeling van Android 2.0 (Eclair) toestellen. Navraag bij Samsung leverde echter nog geen uitsluitsel dus vooralsnog lijkt het erop dat, behalve Motorola (Droid) alleen HTC bezig is met Android 2.0. Uitgaande van de 'officiele' berichten dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.