Toestellen
26 maart 2014 - Ron Smeets

HTC: "Vraag maar aan het internet of je de (M8) moet kopen"

HTC heeft voor de Amerikaanse markt twee commercials voor de nieuwe One (M8) gemaakt waarin de kijker letterlijk gevraagd wordt om op internet maar te vragen of ze het toestel al dan niet moeten kopen. Vervolgens wordt je secondenlang aangestaard door de creepy Gary Oldman ;)

Op zich al een ludieke insteek voor een reclamecampagne, maar mij bekroop toch ook het gevoel alsof de Taiwanese fabrikant hiermee bewust inspeelt op alle lekken en geruchten die in de weken en maanden voorafgaand aan de lancering, gisteren hier in Londen, rondgingen. Als dat zo is dan: Kudos! Zo niet, dan is het weer eens iets anders. Oordeel zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.