Geruchten
17 januari 2007 - Ron Smeets

HTC Vox gespot

Rond de jaarwisseling doken al diverse geruchten op rondom de nieuwe toestellen die we dit jaar van HTC mogen verwachten.

Daarbij werd ook de HTC Vox genoemd. Boy Genius had toen ook al een foto van het toestel, dat de GSM versie moet worden van de HTC Libra. Grote kans dat die foto dus gewoon van de Libra was.

Zie hier de eerste 'gelekte' foto's van de Vox, althans dat beweer 'Guri'. Meer info heeft hij nog niet, maar wel de melding dat er nog meer foto's op komst zijn.

Gelukkig hadden wij vorige maand wel al wat specs gezien:

- Quad Band GSM met GPRS en EDGE

- 2.4 inch QVGA TFT DIsplay

- Slide-Out keybord (QWERTY)

- WiFi

- 2MP Camera

- Bluetooth

- (Mini)USB

- Windows Mobile 5.0Gerelateerde links:
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Eerste foto van de HTC Vox
Wordt de HTC Vox de GSM versie van de HTC Libra?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.