Geruchten
26 juli 2010 - Ron Smeets

HTC Vision naar T-Mobile?

Enkele weken geleden doken de eerste kiekjes van de HTC Vision op. Dat zou een Android toestel met fysiek qwerty toetsenbord moeten worden, een form factor die we in combinatie met het Android OS nog niet al te vaak zijn tegengekomen.

Nu is er in de VS een nieuwe foto van de HTC Vision opgedoken, compleet met T-Mobile branding. Sterker nog, als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zou dit de G1 Blaze moeten worden.

De vraag is nu natuurlijk of dat ook betekent dat de HTC Vision niet naar Nederland zal komen. Daarop weten vooralsnog alleen HTC en wellicht T-Mobile het antwoord en beiden hullen zich nog in stulzwijgen ;-)

De specs van de HTC Vision / T-Mobile G1 Blaze die tot nu toe bekend zijn bevatten onder andere een 3.7 inch WVGA display, 1GHz processor, 1.2 GB geheugen, Android 2.1 met HTC Sense en natuurlijk het fysieke, slide-out, qwerty toetsenbord. HTC-Vision-TMo-G1-Blaze-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.