Geruchten
05 juli 2010 - Ron Smeets

HTC Vision gespot

Een HTC Desire achtig toestel met een slide out qwerty toetsenbord, dat is er eentje waar volgens mij genoeg (Android) smartphone gebruikers op zitten te wachten.

Als we deze geruchten, afkomstig uit Kroatië, mogen geloven dan wordt de HTC Vision zo'n toestel. Behalve het fysieke qwerty toetsenbord wordt geproken over een 3.7 inch touchscreen display, 1GHz processor, 1.2 GB geheugen en Android 2.1 met HTC Sense. Veel meer is er nog niet uitgelekt. Nu nog hopen dat in dit gerucht ook een kern van waarheid zit ;-) Hieronder kun je nog twee grote foto's van de HTC Vision bekijken.

HTC-Vision-a HTC-Vision-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.