Geruchten
25 november 2011 - Ron Smeets

HTC Ville duikt weer op

Twee weken geleden dook al een (photoshop) afbeelding van de HTC Ville op. Enkele uren geleden werd het toestel wederom gekiekt, maar nu in de 'standaard' HTC pers-pose.

De HTC Ville lijkt, als de geruchten kloppen natuurlijk, weer een unibody design te hebben. Verder oogt hij erg dun en ik had aanvankelijk zelfs het vermoeden dat hij ook een ietwat gebogen display heeft. Echter, toen ik de afbeelding in Photoshop even roteerde bleek dat dit gezichtsbedrog is. Kijk maar naar de afbeelding hieronder.

Over de specs wordt in deze nieuwe geruchten verder niets nieuws gezegd. Een eerder gerucht vermeldde dat de HTC Ville onder andere voorzien zou worden van een 4.3 inch qHD Super AMOLED display, een 1.5GHz dual core Snapdragon Series 4 processor, 8 megapixel camera met full HD video opname functie (1080p), HSPA+ support, Beats Audio en een 1650 mAh accu. Het toestel zou minder dan 8mm dik zijn. Kijkend naar de afbeeldingen hieronder zou dat inderdaad wel eens kunnen kloppen. Afwachten op de eerste officiele berichten uit het HTC kamp dus maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.