Geruchten
27 september 2011 - Ron Smeets

HTC Vigor wordt de HTC Rezound?

Er zijn afgelopen uren nieuwe foto's gespot van de HTC Vigor. Letwel, de nieuwe naam van deze (Amerikaanse) smartphone van de Taiwanese fabrikant zou nu, als de geruchten juist zijn, HTC Rezound worden. Zoals ik al eerder schreef lijkt de Vigor, of Rezound vooral aan de achterzijde nogal op de Incredible (S).

Op de kiekjes die nu opgedoken zijn is het toestel te zien met Verizon branding, hetgeen een Amerikaanse lancering erg waarschijnlijk maakt.

De kans dat de HTC Rezoud (of Vigor dus) in deze vorm naar Nederland komt lijkt niet heel erg groot. Het is namelijk een 4G (Lte) toestel en die netwerken hebben we hier nog niet. Tot de overige specs behoren een 4.3 inch HD display (1280 x 720), Android 2.3 (Gingerbread), Bluetooth 3.0, een 8 megapixel camera plus een 2MP versie aan de voorzijde, 1GB RAM en een 1.5GHz dual core processor.

HTC-Rezound-Vigor-Verizon-d HTC-Rezound-Vigor-Verizon-b HTC-Rezound-Vigor-Verizon-a HTC-Rezound-Vigor-Verizon-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.