Geruchten
16 augustus 2011 - Ron Smeets

HTC Vigor heel even te zien op website van de Phone House

De HTC Vigor is de afgelopen dagen al enkele keren opgedoken. Dat was telkens de Amerikaanse fabrikant, maar met dank aan een 'foutje' van de Phone House hier in Nederland was het toestel, gisteren al, heel even op de website van de telecomwinkel te zien, compleet met specs.

De pagina is inmiddels alweer offline, maar dankzij het Duitse HTCInside is er toch een screenshot van gemaakt.

Daarop is onder andere te zien dat de HTC Vigor uitgerust gaat worden met een 4.3 inch HD Display (1280x720), een 8 megapixel camera, 1.5GHz dual core processor, Android 2.3.4 (Gingerbread) en HTC Sense 3.5. Verder wordt het toestel ook voorzien van de 'Beats by Dr. Dre technologie'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.