Geruchten
28 augustus 2011 - Ron Smeets

HTC Vigor duikt weer op

Ruim een week geleden doken via de website van de PhoneHouse even een afbeelding en wat specs van de HTC Vigor op. Als we deze nieuwe gelekte kiekjes mogen geloven, dan is het plaatje van twee weken geleden niet echt waarheidsgetrouw gebleken.

Natuurlijk moeten dit soort geruchten altijd met het spreekweerdelijke korreltje zout genomen worden en ook van de nieuwe afbeeldingen moet eerst nog maar eens blijken dat het toestel daarop inderdaad de HTC Vigor is. Enfin, hieronder staan de nieuwe kiekjes.

Erg veel is er op onderstaande foto's niet te zien. OK, de achterzijde lijkt nogal op die van de Incredible S. Wellicht dat de Vigor dus een opvolger, of grotere broer, van dat HTC toestel gaat worden.

HTC-Vigor-2808-a HTC-Vigor-2808-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.