Nieuws
10 mei 2008 - Ron Smeets

HTC Videodriver update alleen voor de TyTN II

Goed en slecht nieuws voor iedereen die een HTC Smartphone heeft met videoperformance problemen.

De Taiwanese fabrikant beloofde enkele maanden geleden al dat er een update zou komen waarmee het probleem grotendeels verholpen zou zijn.

Aanvankelijk liet HTC nog weten dat er niets mis was met de video prestaties van toestellen zoals de S730, Touch Cruise, Touch Dual en de TyTN II, maar aanhoudende klachten dwongen de fabrikant tot het ondernemen van actie. Nu is er goed en slecht nieuws.

Het goede nieuws is dat de ROM-update er hoogstwaarschijnlijk nog deze maand aan zit te komen. Het slechte nieuws is dat HTC alleen de simlock vrije exemplaren van de TyTN II (foto) gaat voorzien van deze update. Eigenaren van een van de andere HTC modellen die deze problemen hebben laat men dus in de kou staan.

Heel erg slecht van HTC die hiermee bij een groot aantal klanten veel crediet zullen verspelen.Gerelateerde links:
HTC gaat videoperformance problemen deels oplossen
HTC's reactie op videodriver troubles: 'Niks aan de hand!'
Videobewijs van HTC's video performance probleem
Steeds meer klachten over HTC video performance
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.