Geruchten
13 juli 2012 - Ron Smeets

HTC Vertex tablet benchmarks gespot

De HTC Flyer is nooit een echt succesnummer geworden. Toch lijkt het er op dat HTC een hernieuwde poging om een deel van de tablet markt te veroveren voorbereidt.

In een aantal benchmarks die via een Japans blog opdoken is namelijk een Android Tablet met de naam HTC Vertex gespot.

De HTC Vertex, waar nog geen afbeeldingen van zijn, zou een 10.1 inch display met een resolutie van 1280 x 800 pixels hebben. Verder zijn Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een NVIDIA Tegra 3 quad core processor, Beats Audio, WiFi, Bluetooth 4.0 en twee camera's (een 2 megapixel model aan de achterzijde en een 1.3 MP front cam) aanwezig. De benchmark resultaten met daarin dus de HTC Vertex kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.