Nieuws
12 september 2007 - Sebastiaan van der Meer

HTC TYTN II(P4550)vanaf morgen leverbaar

Vanaf morgen zal het nieuwe vlaggenschip van HTC de TYTN II verkrijgbaar zijn in de betere telecom winkels . De HTC TYTN II werd al voor een paar maand eerder gespot onder de code naam Kaiser.

Waarom HTC de naam ineenkeer heeft veranderd in de TYTN II vind ik persoonlijk een beetje raar. Ik vond de naam HTC Kaiser wel erg aanspreken als een apparaat die ver boven alle andere apparaten staat(Keizer). Niettemin zal deze 2e versie van de TYTN erg aanslaan bij het zakelijke publiek.

De HTC TYTN II is uitgerust met een tal van mogelijkheden. De HTC TYTN II heeft als besturingssysteem Windows Mobile 6. De TYTN II beschikt over een 400mhz processor die ook in de eerste versie zat. Het verschil tussen de TYTN en de TYTN II zijn de volgende :

• Een 3MP camera ipv een 2MP camera

• Een GPS module ( Sirfstar III)

• Tom Tom 6.0 voorbereid ( 1 kaart gratis downloaden)

• Interne geheugen ( dynamisch) is van 64 naar 128 MB gegaan en het ROM is van 128 naar 256 MB gegaan

Het nieuwste van het nieuwste is natuurlijk het kantelbare scherm, wat natuurlijk erg gemakkelijk is.

Voor de rest zijn de afmetingen weinig veranderd. De batterijduur is volgens de fabrikant 200 uur naar 365 uur gegaan en de beltijd is van 300 naar 420 min gegaan. Natuurlijk zijn dit allemaal gegevens van de fabrikant en zal het eerst echt moeten blijken of die het zo lang vol houdt.

Vanaf morgen zal ik de HTC TYTN II uitgebreid gaan testen en zal ik na lange tijd van afwezigheid een review maken over de HTC TYTN II. Zoals ik dit ook heb gedaan bij de HTC S710 alleen dan een stuk uitgebreider.

Vanaf morgen dus de HTC TYTN II in de betere telefoon zaken vanaf 730 euro. Voor de mensen die nog niet kunnen wachten, hier al vast een filmpje wat er allemaal in de doos zit.Gerelateerde links:
'Schone' foto van de HTC Kaiser
Hands-on review van de HTC P4550 ( Kaiser)
HTC Kaiser komt nog voor de zomer
Nog 1 maal een HTC P4550 ( Kaiser)
Foto's van de HTC Kaiser
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Betere foto's van de HTC Vox
Over de auteur: Sebastiaan van der Meer