Nieuws
23 augustus 2009 - Ron Smeets

HTC TouchFlo 3D versie 2.6

Bij de introductie van de Hero presenteerde HTC ook meteen haar nieuwste User Interface, HTC Sense. Desgevraagd zij de Taiwanese fabrikant toen dat de Sense UI mogelijk in de toekomst ook op Windows Mobile toestellen geinstalleerd ging worden.

Inmiddels is duidelijk dat er tot die tijd in ieder geval ook een update gaat komen van de TouchFlo 3D UI. Bij versie 2.6 is vooral aandacht besteedt aan de gebruiksvriendelijkheid van de (vinger)touch bediening. Hieronder kun je twee videodemo's van de nieuwste TouchFlo 3D UI zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.