Toestellen
15 november 2007 - Ron Smeets

HTC Touch verkoopteller ook al op 1 miljoen

OK, ze hebben er bij HTC iets langer over gedaan dan Apple, drie en een halve maand om precies te zijn, maar na zes maanden zijn er inmiddels ook meer dan 1 miljoen exemplaren van de Touch over de toonbank gegaan.

HTC's hoogste baas, Peter Chou, spreekt zelfs de verwachting uit dat die teller voor het eind van dit jaar nog op zal lopen tot ergens tussen de 1.5 en 1.8 miljoen.

Daarbij moet wel gezegd worden dat er inmiddels natuurlijk al drie versie's van de Touch op de markt zijn. Naast de Touch liggen ook de Touch Dual en de Touch Cruise (binnenkort) in de winkels.

Ik denk dat de vraag die ik een jaar geleden nog stelde over de doorbraak van HTC in 2007 hiermee wel beantwoord is, toch?Gerelateerde links:
HTC's grote primeur: de Touch (aka Elf, aka Xda Nova)
HTC Touch II officiëel als Touch Dual naar de winkels
Teller van de Touch binnen vier maanden op 800.000
HTC introduceert de Touch Cruise
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.