Geruchten
22 juni 2007 - Ron Smeets

HTC Touch twee weken uitgesteld?!

Dat is althans wat een van onze lezers vandaag in een reactie wist te melden. Zie de mededeling van Dave Schaefers onder dit bericht. Daarin staat dat de Touch ‘pas’ in week 27 op de markt zal komen.

Ik heb nog niet kunnen checken of dit klopt, maar op de sites van de online telefoonwinkels (BC, PH en TFT) kom ik ’m ook nog niet tegen en ook bij PDAShop punt nl staat hij nog op ‘Binnenkort Leverbaar’. Het lijkt er dus op alsof de eerder aangekondigde release deze week inderdaad uitgesteld is.

Aan de andere kant van de wereld, in Hong Kong, is hij wel al in de winkels gespot (foto boven). Daar kost hij zo’n 480 dollar (350 Euro). Als iemand 'm hier in Nederland of Belgie wel al in een winkel gezien heeft dan hoor of lees ik het graag. . .Gerelateerde links:
HTC Touch deze week nog in de winkels
Videodemonstratie van de HTC Touch
HTC's grote primeur: de Touch (aka Elf, aka Xda Nova)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.