Nieuws
26 oktober 2009 - Ron Smeets

HTC Touch Pro2 Windows Mobile 6.5 update bij Vodafone UK

Sinds de lancering van Windows Mobile 6.5 en HTC's belofte dat ook 'oudere' toestellen binnenkort een update mogen verwachten is het relatief stil gebleven rondom de Windows Mobile 6.5 update voor bijvoorbeeld de HTC Touch Pro2.

Welnu, in Engeland kunnen Vodafone klanten die een HTC Touch Pro2 hebben de update inmiddels wel al downloaden en installeren. Hopelijk betekent dit dat Windows Mobile 6.5 binnenkort ook voor (alle) andere HTC Touch Pro2 bezitters beschikbaar komt. We zullen zien! Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.