Geruchten
15 maart 2010 - Ron Smeets

HTC Touch Pro 3 rond de zomer in de winkels

Toen enkele maanden geleden de HTC HD2 officieel gepresenteerd werd waren er prototypes te zien waarop de naam Pro Three stond (foto). Heel even werd toen gedacht dat dat de opvolger van de Touch Pro 2 zou zijn, maar het ontbreken van een fysiek qwerty toetsenbord deed die geruchten als snel weer verdwijnen.

Vandaag dook echter het gerucht op dat HTC toch nog een Touch Pro 3 zou gaan uitbrengen, deze zomer (Q3).

Veel informatie, en plaatjes, van dit toestel zijn er nog niet. Men spreekt expliciet over een Windows Mobile 6.5 smartphone, maar ik neem aan dat de Touch Pro 3 tegen het eind van dit jaar ook geschikt zal zijn voor Windows Phone 7 Series, toch? Verder wordt ook gezegd dat de Touch Pro 3 dunner en compacter zal zijn dan de Touch Pro 2. Ook dat lijkt logisch, maar we zullen eerst moeten afwachten in hoeverre deze geruchten waar zullen blijken te zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.