Geruchten
11 september 2008 - Ron Smeets

HTC Touch HD op komst?

Op de plaatjes hierboven en hieronder zou de nieuwe HTC Touch HD te zien zijn.

Het meest opvallende aan dit toestel, dat rond de Kerst al op de markt zou moeten komen, is toch wel het 3.5 inch grote display met WVGA resolutie (800 x 480) maar ook de andere specs, voor zover ze nu uitgelekt zijn, mogen er best wezen.

Gesproken wordt onder andere over een 5 megapixel camera, WiFi, GPS, een 528MHz processor, HSDPA support, Windows Mobile 6.1 met de bekende TouchFLO 3D UI, Bluetooth 2.0 en 512MB flash geheugen.

Via: JustAMPGerelateerde links:
HTC Opal wordt de opvolger van de Touch
HTC Touch Diamond Europese smartphone 2008-2009
HTC stelt target Touch Diamond naar boven bij
HTC Touch Cruise + TomTom = HTC Touch Find
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.