Toestellen
21 september 2008 - Ron Smeets

HTC Touch HD naast zijn 'voorgangers'

Deze week werd de nieuwste HTC Touch variant onthuld. De Touch HD valt vooral op door het, voor een mobieltje, monsterlijke 4 inch (10cm) touchscreen WVGA (800 x 480) display.

Om een indruk te geven van de grootte van het display en het toestel in vergelijking met zijn Touch 'voorgangers' zoals de Diamond en de Pro heeft CNet Asia de drie even naast en op elkaar gelegd.

De Touch HD is duidelijk groter dan de Pro en de Diamond.

De dikte van de Touch HD valt alleszins mee, zeker als je hem vergelijkt met de Pro. Die laatste heeft natuurlijk wel een fysiek qwerty toetsenbord. Maar ook vergeleken met de Touch Diamond is de HD een stuk platter.



Gerelateerde links:
HTC Touch Diamond nu ook in Ice White
HTC Touch HD op komst?
HTC Touch HD en 3G officieel gepresenteerd
Videopreview van de HTC Touch HD
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.