Geruchten
10 oktober 2008 - Ron Smeets

HTC Touch HD achtige T8290 gespot

Zijn we goed en wel gewend aan het, voor een Smartphone, enorme display van de Touch HD, die overigens nog niet te koop is, ligt de volgende HTC met een vergelijkbaar display ook al klaar.

Althans, dat is wat we uit deze (Russische) gelekte foto's en specs van de HTC T8290 zouden kunnen afleiden.

Het toestel heeft dus een scherm (en resolutie) die vergelijkbaar (3.8 inch, 800x480) is met de Touch HD maar ziet er door de vierkante vormgeving wel wat strakker uit. Verder wordt gesproken over features als WiMax (een primeur voor HTC), WiFi en Bluetooth. Meer foto's:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.