Toestellen
16 april 2009 - Ron Smeets

HTC Touch Diamond2 uitgepakt

De in Barcelona aangekondigde HTC Touch Diamond2 ligt inmiddels in de winkels. De komende maanden zal moeten blijken of dit toestel het succes van zijn voorganger zal weten te evenaren (of verbeteren).

Dat zal hoe dan ook een stuk moeilijker worden dan bij de eerste Touch Diamond. Inmiddels zijn er namelijk veel meer touchscreen concurrenten op de markt. . .

Hieronder kun je een fraaie uitpakvideo van de Touch Diamond2 bekijken. Je moet er wel effe de tijd voor nemen, achttien en een halve minuut om precies te zijn. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=S_gptrkqvf8

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.