Toestellen
05 augustus 2008 - Ron Smeets

HTC Touch Diamond vs. de Samsung i900 Omnia

Over de HTC Touch Diamond zijn de meningen sinds de release van het toestel redelijk verdeeld. De meest gehoorde klachten over het toestel spreken van een verschikkelijk trage UI terwijl anderen het toestel bestempelen als de beste touchscreen phone ooit.

De Samsung i900 Omnia heeft de gemoederen van velen ook al behoorlijk bezig gehouden en hoewel het toestel hier nog niet officieel in de winkels ligt (deze week zou hij in Italie en Duitsland uitkomen), wordt de Omnia nu al door velen bestempeld als de must-have touchscreen phone voor de tweede helft van dit jaar. We zullen zien!

Hoe dan ook, het idee van Cellulare Magazine om beide toestellen in een vergelijkende videoreview te laten schitteren is bepaald geen slecht idee. Enjoy!

Overigens werd een dergelijk vergelijk tussen deze twee toestellen al eens eerder gemaakt.Gerelateerde links:
HTC Touch Diamond verliest van de Samsung i900 Omnia
Videoreview van de HTC Touch Diamond
HTC stelt target Touch Diamond naar boven bij
Samsung i900 Omnia vanaf 6 Augustus in Duitsland
Samsung i900 Omnia aangekondigd
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.