Toestellen
17 augustus 2008 - Redactie MobileCowboys

HTC Touch Diamond Europese smartphone 2008-2009

PERSBERICHT - De HTC Touch Diamond, is door de EISA (European Imaging and Sound Association) uitgeroepen tot beste Europese smartphone van het jaar 2008-2009.

De Touch Diamond is door de EISA verkozen boven de concurrentie dankzij de sterke combinatie van innovatief design en indrukwekkende functionaliteit. De jury van de EISA bestaat uit 49 gadget en lifestyle magazines uit 18 Europese landen gespecialiseerd in audio, video, foto of mobiele elektronica.

“De introductie van de HTC Touch Diamond is erg succesvol verlopen”, vertelt Mark Moons, Country manager Benelux bij HTC. “De award van de EISA bevestigt de sterke positie van het toestel en is een bekroning van onze innovatiekracht. HTC blijft de grenzen van mobiele technologie verleggen door het integreren van de nieuwste functionaliteit in een dun en compact design waarmee onze smartphones op alle gebieden ultieme prestaties leveren.”

HTC beoogde met het concept achter de Touch Diamond een nieuwe standaard neer te zetten voor het integreren van hoogwaardige mobiele functionaliteit in een kleine en aantrekkelijke behuizing. De HTC Touch Diamond is bedoeld voor de veeleisende consument die wil profiteren van de hoogwaardige prestaties van een smartphone zonder daarbij in te hoeven leveren op het design van het toestel.

BronGerelateerde links:
HTC stelt target Touch Diamond naar boven bij
Nokia E71 naast de HTC Touch Diamond
HTC wil dit jaar 2 Miljoen Touch Diamond's verkopen
1.000.000e Touch Diamond wordt deze maand verkocht
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl