Toestellen
04 juni 2008 - Ron Smeets

HTC Touch Diamond 11 Juni in de winkels

HTC heeft bekendgemaakt dat de Touch Diamond vanaf 11 Juni in Nederland, als een van de eerste landen ter wereld, in de winkels zal liggen.

Het toestel, dat enkele weken geleden officieel gepresenteerd werd, zal op die dag het eerst te koop zijn bij de PDA Shop in Rotterdam. Zij openen daarvoor speciaal om 0u00 hun deuren en het eerste exemplaar zal dan door actrice, en hottie, Lieke van Lexmond aan de gelukkige koper worden uitgereikt.

HTC verwacht dat de Touch Diamond een doorslaand succes zal worden. De afgelopen weken werd immers al bekend dat men, naar aanleiding van de eerste bestellingen (door retailers, providers en webshops) en reacties, de verkooptarget van het toestel al heeft opgeschroefd van 2 naar 3 miljoen exemplaren, dit jaar.

De prijs van de Touch Diamond ligt op 529 Euro (zonder abonnement).

Bron: ConnexieGerelateerde links:
T-Mobile's HTC Touch Diamond in de voorverkoop
Vier verborgen functies van de HTC Diamond onthuld
HTC stelt target Touch Diamond naar boven bij
HTC wil dit jaar 2 Miljoen Touch Diamond's verkopen
De innoverende kracht achter de HTC Touch Diamond
HTC Touch Diamond vs. iPhone fotoshoot
Demonstratie van de HTC Touch Diamond
Eerste officiele foto's van de HTC Touch Diamond
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.