Toestellen
02 mei 2008 - Ron Smeets

HTC Touch Cruise + TomTom = HTC Touch Find

Op sommige sites wordt deze navigatie uitvoering van de HTC Touch Cruise, want meer is het niet, abusievelijk nog aangeduid als een nieuw HTC model.

Zoals gezegd is het echter een speciale editie van de Touch Cruise. Hij wordt namelijk standaard geleverd met TomTom navigatie software en -kaarten. Opvallend is wel dat HTC de Touch Cruise voor deze gelegenheid in een iets ander jasje gegoten heeft. De behuizing van het toestel (foto boven) heeft namelijk iets rondere hoeken dan het origineel (foto onder).

De HTC Touch Find, zoals deze uitvoering genoemd wordt, ligt binnenkort in de Spaanse winkels met een prijskaartje van 599 Euro.

Het origineel, de Touch CruiseGerelateerde links:
HTC Dream gespot?
HTC en Parrot gaan samenwerken
HTC introduceert de Touch Cruise
Specs en foto's van de nieuwe HTC Cruise
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.