Geruchten
02 december 2009 - Ron Smeets

HTC Touch.B gespot: de Touch2, maar dan met Android

Het lijkt er op dat HTC een Android versie van de Touch2 aan het voorbereiden is. Als de Franse geruchten kloppen dan wordt dat de HTC Touch.B. Waarschijnlijk, dat hoop ik althans, is dat nog niet de definitieve naam want na de spatie en de 'geen spatie' namen (Touch Pro en Touch2 bijvoorbeeld) zou HTC er nu voor gekozen hebben om een punt ertussen te planten ;-)

Enfin, de Franse bron heeft nog niet veel meer info over de HTC Touch.B, behalve dat het een Android toestel zou zijn. Vandaag (2 December) zouden ze wat meer onthullen. Ik ben benieuwd. Op de gelekte foto's hieronder is de gelijkenis met de Touch2 heel duidelijk zichtbaar.

HTC-TouchB-b HTC-TouchB-c HTC-TouchB-d HTC-TouchB-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.