Toestellen
16 februari 2011 - Ron Smeets

HTC toestellen @ MWC 2011

HTC presenteerde gisteren vijf nieuwe toestellen en een tablet op het MWC hier in Barcelona. Helaas waren van drie van die vijf, de HTC Salsa, de HTC ChaCha en de HTC Flyer tablet, geen werkende exemplaren beschikbaar die voor de camera getoond konden worden. Die toestellen komen ook pas later dit jaar (eind Q2) in de winkels.

Over de drie andere modellen, de HTC Desire S, Wildfire S en Incredible S, kan ik eigenlijk kort zijn. Die hebben namelijk niet bepaald de meest indrukswekkende specs.

Zeker als je ze vergelijkt met het 3D en dual core 'toestelgeweld' dat Samsung en LG hier lieten zien en zelfs Sony Ericsson heeft met de Xperia Play een bijzonder indrukwekkend toestel gepresenteerd hier op het MWC.

Toch was het op de stand van HTC heel erg druk. Dat kwam natuurlijk vooral omdat iedereen een kijkje wilde nemen bij de zogenaamde Facebook mobieltjes (de HTC Salsa en ChaCha) en ook de HTC Flyer tablet trok, achter glas, veel bekijks. Hieronder kun je onze video impressie van HTC in Barcelona bekijken. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.