Geruchten
03 december 2012 - Ron Smeets

HTC Titan III (aka Zenith) op komst?

De HTC Titan en Titan II (foto) waren best aardige Windows Phone (7.5) toestellen. Berichten over een opvolger zijn zeldzaam. Deze zomer dook even de HTC Zenith op als een mogelijk groot (4.7 inch) Windows Phone 8 toestel van de Taiwanese fabrikant. Maar daar bleef het dan ook bij. Inmiddels heeft HTC samen met Microsoft de 8X en 8S gepresenteerd en lijkt de 'Titan-serie' verleden tijd.

Totdat enkele dagen geledenineens de HTC Titan III opdook in een enquete van Xbox Live Rewards waarin gevraagd werd naar de popualireit van smartphones die net - of binnenkort - in de winkels liggen.

De HTC Titan III stond daar tussen de iPhone 5, Motorola Droid RAZR Maxx HD, Nokia Lumia 920 en de Samsung Galaxy S III. Hieronder kun je een screenshot van die enquete zien. Verdere gegevens over de HTC Titan III zijn er niet. Hetzelfde geldt voor de Zenith geruchten van enkele maanden geleden. Vooralsnog is dit dus niet meer dan een onwaarschijnlijk gerucht of een poging van Xbox Rewards om nieuwe 'klanten' te winnen met wat extra publiciteit ;-)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.