Toestellen
10 januari 2012 - Ron Smeets

HTC Titan II: 16 megapixel camera en Lte support

De HTC Titan is het grootste Windows Phone toestel van dit moment. Op de CES heeft de Taiwanese fabrikant een (Amerikaanse) opvolger gepresenteerd; de HTC Titan II.

Deze heeft hetzelfde 4.7 inch WVGA display maar is voorzien van een 16 megapixel camera, 1730mAh accu en Lte (4G) support. De overige specs zijn nagenoeg identiek aan die van de bestaande Titan.

De grootste verandering, behalve Lte (4G) support, is dus de camera upgrade naar 16 megapixel. Start HTC daarmee een nieuwe megapixel race? Het zal toch niet? ;-) Enfin, de camera van de HTC Titan II heeft een breedhoek objectief, dual LED flitser en kan HD (720p) video's opnemen.

Net als de Nokia Lumia 900 zal ook de HTC Titan II voorlopig alleen in de VS, exclusief bij AT&T, in de winkels verschijnen. Of HTC ook een Europese variant van de Titan II zal maken is niet bekend. Wellicht dat men daarmee wacht tot eind volgende maand in Barcelona. 

HTC Titan II hands on:

http://www.youtube.com/watch?v=C2omwI8r6hc

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.