Geruchten
08 december 2009 - Ron Smeets

HTC Tide ook gelekt

Gisteren lekte zo ongeveer de hele roadmap van HTC voor de eerste helft van 2010 uit en in mijn enthousiasme was ik zelfs nog een toestel vergeten, de HTC Tide. In totaal het achtste toestel en de vijfde (!) Android die gisteren dus uitlekte.

De Tide wordt een compacte Android met niet alleen een 2.7 inch QVGA Touchscreen dusplay, maar ook een standaard numeriek keypad. Een opvallende form factor voor een Android Smartphone.

De overige specs, voor zover bekend: een 3.2 megapixel AF camera, Bluetooth 2.0 met EDR, GPS/AGPS, 3.5mm audio aansluiting, G-Sensor, WiFi, quad band GSM, dual band UMTS / HSDPA, een 1130 mAh accu en een 528MHz Qualcomm MSM 7225 Processor met 256MB RAM. HTC-Tide Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.