Geruchten
09 april 2010 - Ron Smeets

HTC Tera gespot

Via de site van de FCC is een afbeelding (zie hieronder) opgedoken van de HTC Tera, een toestel dat enkele maanden geleden ook al eens te zien was in de uitgelekte roadmap van de Taiwanese fabrikant.

Dit zou, kijkend naar de form factor en specs, wel eens de officiele opvolger van de Touch Pro2 kunnen worden.

Uiterlijk lijkt de Tera bijna een kopie van de Touch Pro2 te zijn. Innerlijk vallen de specs, als ze kloppen natuurlijk, toch wat tegen als je het mij vraagt. De Tera heeft onder andere een 3 inch WQVGA resistive Touchscreen display, slide-out qwerty toetsenbord, 3.2 megapixel camera, WiFi, Bluetooth 2.1 met EDR, GPS/AGPS, microSD geheugenkaart gleuf, een 3.5mm audio aansluiting, bewegingssensor, microUSB aansluiting, TouchFLO 3D UI, 1300mAh accu en de 600MHz Qualcomm MSM 7227 processor. Kortom, niet echt super vernieuwend vergeleken met zijn 'voorganger. HTC-tera-_1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.