Nieuws
29 december 2014 - Ron Smeets

HTC teaser voor de CES presentatie toont vervormd toestel met grote cameralens Is dit de HTC Hima, de opvolger van de One (M8) of iets heel anders

HTC zal tijdens daags voor de opening van de CES, 5 januari, een persconferentie houden in Las Vegas. Daar wordt minimaal één nieuw product gepresenteerd. Maar wat? De afbeelding hieronder zou een teaser moeten zijn maar daar kun je maar bitter weinig uit afleiden. Bovendien is de naam 'htc' in een afwijkend lettertype te zien. Dat komt de geloofwaardigheid van de afbeelding niet ten goede.

Kijkend naar hetgeen verder op deze afbeelding te zien is vallen de ronde hoeken van het toestel op en de hele grote cameralens die getoond wordt. Aan de bovenzijde is ook nog een afronding te zien zoals je die bij een smartwatch mag verwachten. Het is duidelijk een samengestelde afbeelding.

Geruchten over nieuwe HTC producten waren er voldoende de afgelopen weken. Zo zou de HTC Hima, met een 5 inch full HD scherm, wel eens de opvolger van de One M8 kunnen worden. maar er zijn ook al andere specs van een vermeende One M9 opgedoken waarin een 5.5 inch QHD scherm verwerkt is. Verder is de kans aanwezig dat de Taiwanese fabrikant ook een wearable (maar mogelijk geen smartwatch) gaat onthullen. Tot slot wordt ook gespeculeerd over de komst van meer goedkopere HTC toestellen.

Kortom, er wordt al weken, nee maanden, flink gespeculeerd over diverse nieuwe HTC producten.Over een week weten we meer, als HTC in Las Vegas 'gesproken' heeft.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.