Geruchten
14 mei 2015 - Ron Smeets

HTC Tablet geruchten duiken weer op Taiwanese fabrikant zou binnenkort de H7, een instapmodel, lanceren

HTC en Tablets, dat is vanaf het begin van de tablet hype geen gelukkige combinatie gebleken. De Taiwanese fabrikant heeft het enkele keren geprobeerd, maar nog zonder veel succes. De Flyer was de eerste tablet van HTC die geen succes werd en hetzelfde kan eigenlijk ook wel gezegd worden van de Nexus 9 die de Taiwanezen vorig jaar voor Google maakten.

In de tussenliggende periode is HTC een hele periode uit de tablet markt verdwenen. Dat leek, na de Nexus 9, ook weer het geval te zijn maar nu duiken nieuwe geruchten op over een mogelijke low-end tablet die binnenkort uit de keuken van HTC gaat komen.

Het enige dat via het beruchte @upleaks uitlekte is de naam, H7, het feit dat de tablet een instapmodel zal worden en dat hij dit kwartaal nog onthuld zal worden; binnen nu en zes weken dus. Specs en afbeeldingen zijn er nog niet, maar je zou mogen verwachten dat een tablet met het cijfer '7' in de naam ook een 7 inch scherm heeft. Pure speculatie natuurlijk ;)

Als HTC inderdaad zou besluiten om wederom een poging te doen om een serieuze rol in de tablet markt te gaan spelen, dan kiezen ze wel weer het verkeerde moment, als je het mij vraagt. Tablet verkopen dalen en de markt lijkt enigszins verzadigd te zijn. Maar goed, eerst moet blijken of de geruchten over een nieuwe HTC tablet kloppen.

https://twitter.com/upleaks/status/598395688259489792

Via