Geruchten
25 augustus 2010 - Ron Smeets

HTC T8788 met Windows Phone 7 duikt op

Over ruim een maand (Oktober 2010) kunnen de eerste Windows Phone 7 toestellen in de winkels verschijnen. Officieel is er nog geen enkel toestel gepresenteerd, maar de afgelopen dagen zijn er wel weer enkele nieuwe modellen van LG, Samsung en HTC in het geruchtencircuit opgedoken.

De meest recente in die rij is de HTC T8788, een toestel dat, als de Amerikaanse geruchten kloppen, onder andere door AT&T verkocht zal gaan worden.

Wat op de foto hieronder vooral opvalt is de slideout speaker. De vraag is natuurlijk of de speaker de enige slde-out feature is of dat er ook een qwerty toetsenbord uit kan schuiven, aan de andere zijde dan. Helaas zijn daar (nog) geen foto's van gespot. De HTC T8788 ziet er verder zo op het eerste gezicht strak uit en hij lijkt ook niet al te dik (wat de kans op de aanwezigheid van een fysiek qwerty toetsenbord weer iets kleiner maakt ;-))

Of, en zo jij bij wie, de HTC T8788 (codenaam) in Nederland uigebracht gaat worden is nog niets zinnigs over te zeggen. Foto's: HTC-T8788-WinPhone7-a HTC-T8788-WinPhone7

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.