Nieuws
09 juli 2007 - Ron Smeets

HTC stelt Windows Mobile 6 update uit tot na de zomer

Ergens in April kondigde HTC, maker van diverse Windows Mobile Smartphones zoals de Excalibur en Touch, al aan dat er een Windows Mobile 6 update voor haar high-end toestellen in Europa aan zat te komen.

Oorsrponkelijk was het de bedoeling dat de update ergens in Mei of Juni beschikbaar zou zijn. Beide maanden zijn inmiddels voorbij maar tot nu toe is het nog steeds verdacht stil en de update is nog niet gesignaleerd.

Op het XDA Developers forum wordt nu gemeld dat de Windows Mobile 6 update inmiddels door HTC uitgesteld is tot na de zomer.

Even geduld dus nog. . .Gerelateerde links:
Geen Windows Mobile 6 upgrade voor HP PDA's
Windows Mobile 6 update voor Treo 750
Windows Mobile 6.0 nauwelijks beter dan 5.0
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.