Nieuws
27 augustus 2009 - Ron Smeets

HTC Sense UI op de HTC Magic

Deze tutorial om de nieuwe HTC Sense (Android) UI te installeren op de HTC Magic dateert al van eind Juni, maar omdat de HTC Hero net een paar weken in de winkels ligt, en de werking van de Sense UI nu dus pas goed getest is, is het toch nog een actueel item, toch?

Ben je een beetje handig en heb je er niet zo'n probleem mee dat je wellicht geen garantie meer hebt op je HTC Magic van Vodafone, dan zou je kunnen overwegen hem te unlocken en de HTC Sense UI te installeren. Op eigen risico, dat natuurlijk wel!

In onderstaande korte video kun je zien dat het werkt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.