Entertainment
26 januari 2011 - Ron Smeets

HTC Sense thema voor je Nokia

De HTC Sense UI staat algemeen bekend als een zeer gebruiksvriendelijke User Interface voor Android (en in mindere mate ook de 'oude' Windows Mobile) toestellen van de Taiwanese fabrikant.

Een vlijtige hobbybob heeft nu een 'Desire Sense UI' thema gemaakt voor Nokia (Symbian) toestellen. Er zijn drie varianten, een voor Symbian S60v5 (oa. de 5800 en 5530), een voor Symbian^3 modellen (zoals de N8 en C7) en een aparte versie voor de Nokia N97 (Mini) en C6-00, toestellen met een fysiek qwerty toetsenbord.

Mocht je er dus behoefte aan hebben om de UI van je Nokia Symbian (smart)phone de look-and-feel van HTC Sense te geven, dan kun je de (zip) bestanden van de thema's hier downloaden: Symbian^3, Symbian S60v5 en NokiaN97/Mini. Gebruik op eigen risico, natuurlijk ;-) Desire-Sense-Ui-Theme

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.