Nieuws
27 maart 2012 - Ron Smeets

HTC Sense dot com gaat 30 april offline

HTC heeft vandaag bekend gemaakt dat haar online back-up service, HTC Sense dot com, eind april offline gaat. Volgens te Taiwanese fabrikant vanwege een 'renovatie' van de dienst.

Echter, dit betekent wel dat alle data die gebruikers bij HTC Sense dot com opgeslagen hebben verwijderd zal worden. Het is zaak om asap in te loggen en een zip-bestand van je data te downloaden.

Het volledige (pers)bericht van HTC inzake HTC Sense dot com, met instructies voor het downloaden van je data:

Om de service die wij leveren te verbeteren, ondergaat HTCSense.com momenteel een grondige update.

Voordat onze verbeterde service klaar is voor gebruik, worden alle diensten die beschikbaar waren op HTCSense.com beëindigd. Als u HTCSense.com heeft gebruikt om uw contacten, berichten, footprints of belgeschiedenis te synchroniseren, dan kunt u uw data downloaden in een zip-bestand. Dit kan tot en met 30 april 2012. Na deze datum is de data niet meer toegangelijk en wordt deze verwijderd.

Volg op uw computer onderstaande stappen om uw zip-bestand te downloaden:
1. Ga naar http://htcsense.com
2. Login met uw HTCSense.com gebruikersnaam en wachtwoord
3. In uw account-overzicht klikt u op de ‘Downloaden’ knop
4. Een zip-bestand met uw data wordt op uw computer gedownload en is daar eenvoudig te bekijken

Mocht u gebruik willen maken van andere applicaties om uw data op te slaan, bezoek dan de Play Store (voorheen Android Market) en installeer een applicatie die het best past bij uw behoeften.Mocht u hulp nodig hebben bij het bovenstaande, neem dan contact op met de HTC klantenservice.

Onze excuses voor het eventuele ongemak. Wij zullen u op de hoogte stellen zodra onze verbeterde dienst gereed is voor gebruik.

Dank, HTC

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.