Nieuws
16 juni 2014 - Ron Smeets

HTC Sense 6 update nu ook onderweg naar de 'oude' HTC One

Het zat er al aan te komen, maar de afgelopen dagen is het ook echt aan het gebeuren. Iedereen in Nederland en België met een 'oude' HTC One; de M7 dus, kan nu de nieuwste Sense 6 update melding verwachten. 

In de nieuwe Sense update zijn natuurlijk bug-fixes en algemene prestatieverbeteringen doorgevoerd. Hieronder staat een lijst met de belangrijkste veranderingen. 

De Sense 6 update bestaat uit:
- verbeteringen van het systeem en de batterij, waaronder de toevoeging van HTC's nieuwe extreme energiebesparingsmodus;
- kleurthema's voor eenvoudige navigatie en een verbeterde personalisatie;
- verbeteringen voor afbeeldingen, waaronder een geheel nieuwe interface voor de ‘Galerij’ en cameratoepassingen;
- nieuwe intuïtieve HTC BlinkFeed interface, met een soepele en constante scrolfunctie;
- verbeteringen van HTC Sense TV, waaronder een vernieuwde, intuïtieve interface en grotere sport-integratie;
- verbeterde e-mail-, sms-, agenda- en bel-applicaties. 

Zelf heb ik helaas geen 'oude' HTC One meer, maar ik ben wel benieuwd naar de ervaringen van HTC One (M7) gebruikers die de update inmiddels genstalleerd hebben; reageer maar!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.