Geruchten
30 augustus 2011 - Ron Smeets

HTC Sense 3.5 videodemo duikt op

Een van de nieuwtjes die HTC mogelijk op 1 september gaat onthullen is HTC Sense 3.5. Enkele dagen geleden doken daar al een paar screenshots van op.

Nu is er ook een video gespot waarin HTC Sense 3.5 ruim vijf minuten lang gedemonstreerd wordt. Daarin zijn onder andere de nieuwe homescreen layout een balk met snelkoppelingen en widgets, de mogelijkheid om homescreens toe te voegen of te verwijderen en nieuwe effecten en animaties, onder andere voor het unlocken van het scherm en toestel.

http://www.youtube.com/watch?v=7V-CvDbicTg

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.