Nieuws
05 september 2011 - Ron Smeets

HTC Sense 3.5 via custom ROM op de HTC Desire HD

Enkele dagen geleden doken een (vermoedelijke) demo video en foto's op van HTC Sense 3.5. Welnu op XDA Developers, een bekend forum, is nu al een custom Android 2.3.4. ROM opgedoken voor de HTC Desire HD met daarin HTC Sense 3.5.

Het gaat om een door hobbybobs en hackers aangepaste versie van een gelekte ROM. Letwel, nog niet alle functies werken (waaronder Bluetooth) en zoals altijd met dit soort 'hacks' en custom ROM's moet je wel goed weten waar je mee bezig bent voordat je er aan begint.

Installatie doe je altijd op eigen risico en bij twijfel doe je er beter aan dergelijke custom firmware links te laten liggen. Zeker als nog niet alle functies werken. Dan is het voor whiz-kids misschien even leuk om op deze manier een voorproefje van HTC Sense 3.5 te krijgen, maar meer ook niet. Hieronder staan nog wat preview screenshots van de nieuwe Sense versie.

Via: XDA Developers

HTC-Sense-35-preview-a HTC-Sense-35-Preview-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.