Toestellen
06 oktober 2011 - Ron Smeets

HTC Sensation XL met Beats Audio

HTC heeft vandaag de derde Sensation smartphone onthuld. Na de Sensation en de Sensation XE is het nu de beurt aan de Sensation XL.

Op zich prima om een productnaam te gebruiken voor een 'familie' maar bij deze typeaanduidingen (XL en XE) moet ik meteen denken aan een auto. Wat wordt de volgende? De GLS, of toch de XLT ;-))

Dat was een grapje, natuurlijk.. De HTC Sensation XL wordt standaard uitgerust met Beats Audio wardoor de geluidskwaliteit, eventueel in combinatie met de meegeleverde urBeats headset, een stuk beter is dan je van de gemiddelde mobiele telefoon gewend bent, aldus HTC en Dr. Dre ;) De HTC Sensation XL zal vanaf november in de winkels liggen. De adviesprijs voor een los exemplaar bedraagt 599 Euro (inclusief BTW).

De belangrijkste specs van de HTC Sensation XL:
- 4.7 inch WVGA touchscreen display
- 8 megapixel camera met 28mm groothoeklens, dual LED flitser en (720p) HD video
- 1.5GHz dual single core processor
- 768MB RAM
- 16GB geheugen plus microSD optie
- Android 2.3 (Gingerbread)
- HTC Sense 3.5 UI
- Quad band GSM met Tri-Band UMTS / HSPA support
- 1600 mAh accu
- WiFi, GPS, Bluetooth, 3.5mm audio aansluiting

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.