Toestellen
18 april 2007 - Ron Smeets

HTC S710 (Vox) deze week in de winkel

Uit welingelichte bron heb ik zojuist vernomen dat de HTC S710, in het geruchtencircuit van enkele maanden geleden vooral bekend als de Vox, deze week nog bij Belcompany in de winkels zal liggen.

Wat hij precies zal gaan kosten is helaas nog niet erbij verteld maar het zal ongetwijfeld minder zijn dan de N95 die ongeveer gelijktijdig in de winkels zal liggen.

Voor de liefhebbers nog even de belangrijkste specs van de S710:

- Quad Band GSM met GPRS en EDGE

- 2.4 inch QVGA TFT DIsplay

- Slide-Out keybord (QWERTY)

- Displayweergave draait mee met toestel.

- WiFi

- 2MP Camera

- Bluetooth

- (Mini)USB

- Windows Mobile 6

De accu gaat ongeveer 180 uur stand-by mee, of je kunt er 7 uur aan een stuk mee bellen ;-). De S710 weegt 140 gram.Gerelateerde links:
Betere foto's van de HTC Vox
Eerste foto van de HTC Vox
HTC Vox gespot
Wordt de HTC Vox de GSM versie van de HTC Libra?
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.