Toestellen
23 juli 2007 - Danijel Dercksen

HTC S630 (Cavelier) te koop in de VS

Genoeg mensen kennen wel de , HTC S620 de Blackberry killer van HTC van dit moment. Met zijn strakke afmetingen (62.5 x 111.5 x 12.8 millimetres) en super design is deze smartphone vele malen over de toonbank gegaan in winkels en online stores.

Al een hele tijd zat ik op de opvolger te wachten van de S620, namelijk de HTC S630 Cavelier. Deze nieuwe smartphone heeft alles wat zij voorganger niet heeft meegekregen van HTC. Denk hierbij aan UMTS, 400mhz proc en een 2 megapixel camera. We kunnen eindelijk melden dat de Cavelier in een online shop is gespot!

De online shop mobileplanet mag als eerste winkel de S630 verkopen. Voor een prijs van de $564.95 kan de nieuwe S630 helemaal van jou zijn. De winkel heeft er op dit moment 134 stuks in voorraad wat erop duid dat de S630 er echt snel aan zit te komen voor de EU.

Wanneer we de S630 Cavelier in Nederland kunnen verwachten is nog onbekend. Maar wat wel duidelijk is, is dat de prijs rond die van de S620 zal liggen en dat is ongeveer 350 euro. Erg schappelijk voor een smartphone met zulke functies.Gerelateerde links:
HTC Erato als opvolger van de 'Star Trek'
De 'Elf' wordt een low-end HTC Smartphone
'Schone' foto van de HTC Kaiser
T-Mobile komt met de WING (HTC ATLAS)
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
Groot nieuws van HTC op 5 Juni
HTC Herald nog voor de Kerst in de winkels
Samsung BlackJack vs HTC Cavalier
Over de auteur: Danijel Dercksen