Geruchten
31 augustus 2011 - Ron Smeets

HTC Runnymede op komst?

Het gonst de afgelopen weken alweer van de geruchten. De volgende in de rij is de HTC Runnymede. Als de berichten kloppen dan zou dit toestel rond de Kerst in de winkels moeten verschijnen.

Afbeeldingen zijn er nog niet, maar de specs die opgedoken zijn liegen er niet om. Nogmaals, het is nog speculatief maar als de HTC Runnymede (ongetwijfeld een codenaam) inderdaad bestaat dan is het een van de grootste Android smartphones die we ooit gezien hebben.

Het toestel zou namelijk voorzien zijn van:
- 4.7 inch 480 x 800 pixel display
- 1.5 GHz Single Core processro (MSM8255) met 768MB RAM
- 8 megapixel camera met dual LED flitser en 720p HD video functie
- 1.3 megapixel front cam
- 16GB geheugen
- SRS Surround Sound met HTC Beats headset
- Android 2.3.4 (Gingerbread) met HTC Sense 3.5
- DLNA
- <10mm dik (of dun dus ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.