Geruchten
25 september 2011 - Ron Smeets

HTC Runnymede gefilmd

De HTC Runnymede is al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken. Vannacht is er echter ook een kort filmpje met het toestel in de hoofdrol op YouTube verschenen. Het toestel dat hier gefilmd werd lijkt inderdaad veel op de vermeende persfoto's van de HTC Runnymede die ruim een week geleden al eens opdoken.

Daarop is onder andere te zien dat de HTC Runnymede ook het 'Beats Audio' merk krijgt. Geniet van het filmpje zo lang als het duurt want de kans bestaat natuurlijk dat het op last van HTC offline gehaald wordt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.