Geruchten
06 april 2011 - Ron Smeets

HTC Pyramid wordt de HTC Sensation, onthulling op 12 april?

De HTC Pyramid werd al enkele keren in het geruchtencircuit gespot. Als de informatie van Pocket-Lint juist is, dan wordt dit toestel volgende week, 12 april, tijdens het aangekondigde HTC event in Londen, gelanceerd onder de naam HTC Sensation.

Vooralsnog claimt de bron alleen zeker te weten dat dit de Engelse naam van deze nieuwe HTC wordt, maar de kans is groot dat dit dan ook de internationale naam van de Pyramid zal worden.

Wanneer de HTC Sensation in de winkels gaat verschijnen is nog niet bekend. Daarvoor zullen we dus tot aanstaande dinsdag (12 april) moeten wachten. Wellicht dat de Taiwanese fabrikant daar dan meer over gaat zeggen. Voor de volledigheid, de HTC Pyramid Sensation zou onder andere voorzien worden van een 4.3 inch (qHD) display, 8 megapixel camera, Android 2.3 (Gingerbread) met HTC Sense 3.0 UI en een dual core processor.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.