Geruchten
16 maart 2011 - Ron Smeets

HTC Pyramid met Android gespot

Behalve de twee utgelekte Windows Phone 7 toestellen werd op hetzelde Chinese forum van XDA ook de HTC Pyramd, een Android toestel, gepost.

Als de geruchten kloppen dan wordt de HTC Pyramid een toestel dat het beste te vergelijken is met de Desire HD. Gesproken wordt onder andere over een 4.3 inch Super LCD qHD (540 x 960) touchscreen display, WiFi, Bluetooth, 768MB RAM en een 1.2 Ghz single core processor.

Maar ook in dit gerucht staat weer iets dat de geloofwaardigheid niet ten goede komt. Zo wordt melding gemaakt van Android 3.0 (Honeycomb) als OS. Dat is, zoals iedereen inmiddels wel weet, te tablet versie van Android en hoewel de HTC Pyramid met 4.3 inch een groot display heeft, lijkt hij geenszins op een 'tablet'. Ach ja, geruchten he ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.