Nieuws
25 mei 2012 - Ron Smeets

HTC publiceert Android 4.0 update schema

HTC heeft deze week op haar blog de nieuwste versie van het Android 4.0 (ICS) update schema van alle toestellen die in aanmerking komen voor deze upgrade gepubliceerd. Daarin staan ook de toestellen genoemd waarvan de ICS upgrade al uitgerold is (of nu wordt).

Zoals het schema er nu uit ziet zullen alle toestellen die dus in aanmerking komen voor de ICS upgrade die voor eind augustus ontvangen hebben. Daarbij wordt natuurlijk wel nog een kleine slag om de arm gehouden voor wat betreft de goedkeuring van de nieuwe software door providers.

Het complete schema:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.